Ko smo mi?

Imamo 10 godina iskustva u ovoj oblasti

Ulacaero, koji vam rado služi svojim dugogodišnjim iskustvom u Rotak motorima, opštem održavanju aviona i rezervnim delovima, postigao je svoje ciljeve u sektoru i postavio nove ciljeve. Služi kao centar.

0 +
Uspešan projekat
0 %
pouzdan servis
0 +
Naš stalni kupac
NAŠE USLUGE

Naša tačka održavanja

Periodično i opšte održavanje

Najvažnija tačka u vazduhoplovstvu je bezbednost. Osnova bezbednosti zavisi i od nesmetanog rada aviona koji se koristi. Kao iu svakoj oblasti, Ulacaero obavlja operacije na najbolji način kako bi osigurao da vaš avion može da leti sa visokim performansama i bezbedno na mestu servisa i održavanja, gde pruža usluge sa svojim osobljem profesionalaca.

Dijagnoza problema

Jedan od najvažnijih koraka da se obezbedi bezbedan i uspešan let je periodično održavanje vašeg aviona. U ovom trenutku, kao porodica Ulacaero, mi pedantno vršimo svo periodično održavanje koje je potrebno vašem avionu. Nakon što obezbedimo neophodne provere vašeg aviona, mi vam objašnjavamo neophodne izmene i savršeno pružamo svo potrebno održavanje.

Plan održavanja

Pružajući prvoklasne usluge održavanja u svom potpuno opremljenom hangaru, Ulacaero se može pristupiti bilo kada i bilo gde uz vrhunske karakteristike inventara koje koristi. Ulacaero, koji je uvek na visokom nivou u pogledu bezbednosti, bezbednosti letenja i asortimana proizvoda, pažljivo obavlja sva planiranja održavanja kako bi vam pružio bezbedno iskustvo leta.

Galerija

Naši radovi

IZJAVE

Komentari naših kupaca

Isporučio sam svoj avion na proveru lošeg i bučnog motora, obavljeno je opsežno održavanje, rekli su da je došlo do manjeg problema i vratio sam svoj avion za vrlo kratko vreme, nije koštalo mnogo.
Uroš Marković
Arhitekta
Od kada sam se prvi put susreo sa ovim centrom, moj rad ni jednom nije prekinut i njegove cene me nikada nisu razočarale.
Milica Živković
Inženjer
Razlog zašto preferiram ovu ustanovu po drugi put je to što su brzi i pouzdani. Preporučujem kompaniju svojim prijateljima.
Milan Tomić
Biznismen

Zakažite svoj termin danas

Zakažete termin, kontaktirajte nas sa broja naše kancelarije ili nam pošaljite e-poštu.

Pozivanje

+381613126028

Pošaljite email

info@ulacaero.com